Drawing Drill & Draw This Again Meme

2.08.2013 - 13:40 / Suhjus.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joo. Eipä ole kauheasti vasuria tullut tätä ennen käytettyä. Olisi varmaan kuitenkin ihan kätevä osata kirjoittaa/piirtää siististi vasemmalla kädelläkin, jos vaikka onnistuu murtamaan toisen kätensä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitäis varmaan tehdä tästä memestä vuosittainen juttu, ettei vähän väliä vellois siinä tunteessa, ettei osaa/ole kehittynyt yhtään. Eihän toi uudempi kuva virheetön ole; kuono on liian pitkä, lehdet ja kukat näyttää vähän muoviselta…

Valmiin kuvan näkee suurempana deviantArt-sivullani.

Kategoria: Taiteilu.
Tagit: ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus